Kapcsolat Blog

Egyedi weboldal a Latte CMS segítségével

Egy weboldal elkészítése komoly feladat, hatalmas odafigyelést, precizitást és szakmai tudást igényel. Ugyanakkor, ha a weboldal elkészült fontos, hogy az ügyfél önmagától is képes legyen frissíteni az oldala tartalmát. Például megváltoztathatja a telefonszámát vagy feltölthet posztokat.

Ebben segíti a felhasználót a CMS (tartalomkezelő rendszer). Itt egy grafikus felületen könnyen kicserélheti weboldala tartalmát, frissítheti azt.

Ilyen, sokak által használt CMS például a Wordpress, a Joomla vagy a Drupal.

Ha weboldalt szeretnénk készíttetni, gyakran találkozunk olyan cégekkel, akik egy fent említett népszerű CMS-re felhúznak egy sablon témát komolyabb hozzáértés nélkül, majd kiszámláznak egy teljes árú weboldalt.

Ezt kevesebb tanulás után, akár a megrendelő is meg tudja csinálni, a cég segítsége nélkül.

Természetesen így is lehet honlapot készíteni, többnyire olcsón, viszont az így készült honlapok nincsenek felkészítve a tényleges használatra, az egyedi igények kielégítésére.

A sablon témák gyakran nem tartalmaznak megfelelő funkciókat, a modulok hozzáadása nehézkes, gyakran drága.

A NetCoffee saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszere, a Latte CMS, amelyet minden megrendelőnek személyre szabunk. Mi nem használunk sablonokat, fontosnak tartjuk, hogy minden egyes tőlünk kikerülő munkára elegendő figyelmet fordítsunk.

A Latte CMS moduljai:

De természetesen minden egyedi elképzelést szívesen megvalósítunk.

Optimalizált rendszerünknek hála, nem fog elveszni a végtelen, semmitmondó elnevezésű beállításban. Azt tudja beállítani, amire szüksége van.

 

 kapcsolat@netcoffee.hu
06 20 231 8637
Adatvédelmi tájékoztató